Gépjármű adásvételi szerződés 2024

Használt autót vásárolsz? Vagy eladni tervezel? Szükséged lesz egy autó adásvételi szerződésre, amely megfelel a hatályos jogszabályoknak. Az Instacar ingyenes gépjármű adásvételi szerződés 2024 nyomtatható iratmintát innen letöltheted.

Tipp: még az adásvétel előtt kérdezd le az autó értékét az Instacar autó érték kalkulátorral!

Gépjármű adásvételi szerződés 2024 letöltése

Az iratmintát a Berényi Kristóf Ügyvédi Iroda készítette.

Az iratminta kiváltja a 4 példányos gépjármű adásvételi szerződést, így az adásvétel során legalább azzal nem kell foglalkozni, hogy az hol kapható. Két eredeti példány az eladót, kettő pedig vevőt illeti meg.

A teljes értékű bizonyító erejű magánokirathoz szükséges a vevő és az eladó saját kezű hiteles aláírása minden példányra, két tanúval igazolva.

Az iratminta kézzel és géppel is kitölthető.

Az érvényes autó adásvételi szerződés tartalmazza az eladó és vevő adatait, a gépjármű lényeges adatait, a vételárat és hogy mikor kerül a vevő birtokába az autó.

Az iratminta megfelelő kitöltéséért, továbbá az iratmintával megkötött szerződések teljesítéséért társaságunk nem szavatol, e körben társaságunk a felelősségét kizárja.

Az Instacar appot személyautók adásvételének támogatásához hoztuk létre és fejlesztjük: lekérdezheted a rendszámot, megmondjuk, mennyit ér az autó és kiszámoljuk az autó átírás költségét.

Instacar autó érték kalkulátor