Gépjármű adásvételi szerződés 2024

Használt autót vásárolsz? Vagy eladni tervezel? Szükséged lesz egy autó adásvételi szerződésre, amely megfelel a hatályos jogszabályoknak. Az Instacar ingyenes gépjármű adásvételi szerződés 2024 nyomtatható iratmintát innen letöltheted.

Tipp: még az adásvétel előtt kérdezd le az autó értékét az Instacar autó érték kalkulátorral!

Gépjármű adásvételi szerződés letöltése

Az érvényes autó adásvételi szerződés tartalmazza az eladó és vevő adatait, a gépjármű lényeges adatait, a vételárat és hogy mikor kerül a vevő birtokába az autó.

A teljes értékű bizonyító erejű magánokirathoz szükséges a vevő és az eladó saját kezű hiteles aláírása, két tanúval igazolva.

Az iratminta kézzel és géppel is kitölthető. 4 eredeti példányban szükséges kitölteni, amelyből 2 példány az eladót, 2 példány pedig Vevőt illeti meg.

Az iratminta megfelelő kitöltéséért, továbbá az iratmintával megkötött szerződések teljesítéséért társaságunk nem szavatol, e körben társaságunk a felelősségét kizárja.

Az Instacar appot személyautók adásvételének támogatásához hoztuk létre és fejlesztjük: lekérdezheted a rendszámot, megmondjuk, mennyit ér az autó és kiszámoljuk az autó átírás költségét.

Instacar autó érték kalkulátor