Instacar vélemények

„Használt autóm eladása, és másik használt autó vásárlása alkalmával használtam az Instacart. Remek referenciául szolgált az aktuális piaci ajánlatok kiegészítéséül, de akár önmagában is megállta volna a helyét. Kizárólag a rendszám megadásával az eladási árat 94%-os pontossággal, míg a vételárat 98,5%-os pontossággal határozta meg. Nagyszerű igazodási pont az adás-vétel bármely szereplőjének, köszönet a fejlesztőknek!” (Balázs)

Fél százalékkal lőtt az aktuális irányáram alá, amivel fent van joautok.hu-n meg a hasznaltauto.hu-n. Ha minden igaz, holnap pedig a becsült piaci érték alatt 2.5%-kal el is megy a kocsi.” (W.)

„Autóváltás előtt állok és teljesen korrekt képet ad, […] VW Golfom van amire 1,5 millát ír, írtam egy kereskedésnek ők is ezt mondták (bevizsgálás után persze).” (S.)

„Regisztráltam az app-ban, lekérdeztem az autómat, ami már 21 éves. Az adataikat, [egy másik szolgáltató] lekérdezéshez tudom hasonlítani, amit egy hónapja kértem le és pontosan 15.000 forint eltérés van, ami nagyon pontos szerintem!” (Ádám)

Instacar autó érték kalkulátor